تهیه مربای کامکوات برای سرفه هم عجیب است و هم موثر

[ad_1]

منابع:

کامکوات بالغ 1 کیلوگرم

شکر زرد یا سفید 500 گرم

نمک 2 قاشق چایخوری

آهک 2 قاشق چایخوری

آلوم 2 قاشق چایخوری

وسایل: آشپزخانه ، تابه ، سبد ، جعبه مربا ، …

تولید:

کامکوات میوه زرد رسیده را به طور یکنواخت ، له نشده ، نزدیک ساقه برش داده و از طریق آب بشویید تا گرد و غبار پاک شود. پودر آهک آغشته به آب ، صبر کنید تا پودر ته نشین شود ، آب را خیس کنید تا کامکوات ها را خیس کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز ، بخشهای مساوی ایجاد کنید ، فقط یک خط کوتاه در مرکز کامکوات ایجاد کنید تا مربا خرد نشود.

اجازه دهید کامکوات حدود 7 ساعت در آب آهک خیس بخورد.

سپس کامکوات را بردارید ، کامکوات را تراز کنید تا آب اسیدی و دانه های کامکوات کاهش یابد. آنرا با آب تمیز بگذارید و سپس آبکش کنید.

آلوم را به یک قابلمه آب اضافه کنید و بجوشانید. اجازه دهید کمکوات حدود 2 دقیقه آهک شسته و سپس حرارت را خاموش کنید. کامکوات را برداشته ، برنج را قرار داده و چندین بار با آب بشویید تا بوی اسید از بین برود.

قبل از حلزون ها ، کامکوات ها در شکر خیس می شوند. بسته به ترجیحات هر خانواده ، مقدار شکر را متناسب با آن تنظیم کنید. معمولاً نسبت قند کامکوات 5/0: 1 است. کامکوات را با شکر آغشته می کنیم تا زمانی که شکر حل شود.

شکر و کومکوا را در قابلمه ای نچسب بریزید ، حدود 7 دقیقه بجوشانید. سپس حرارت را کم کنید تا مربا بپزد. آنقدر بپزید تا کامکوات ها پاک شوند و رنگ طلایی مطبوعی پیدا کنند. در این زمان آب تابه نیز غلیظ خواهد شد.

هر قطعه مربا را بردارید ، آن را به صورت لایه ای مرتب کنید ، یک سینی لیوان زیر قفسه قرار دهید تا آب قند از مربای کامکوات گرفته شود.

برای بدست آوردن تکه های مربای کامکوات خشک ، مربا را در تابه قرار داده و بگذارید در آفتاب خشک شود ، مربا را در فر با دمای 100 درجه سانتیگراد سرد یا خشک کنید.

پس از خشک شدن ، مربا را می توان در ظرف های شیشه ای یا کیسه های پلاستیکی نگهداری کرد. همچنین می توانید از مربای کامکوات برای درمان سرفه و گلودرد در کودکان و افراد مسن استفاده کنید.



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *