تجارت سس خرچنگ را شروع کنید

[ad_1]

سس خرچنگ یکی از برجسته ترین پروژه های دوره متوسطه دوره اول مسابقات ملی شروع به کار دانش آموزان در سال 2020 است. این سس مطابق با دستور باطنی مردم در مناطق کوهستانی Huong Son، Ha Ting تولید و حفظ می شود. این محصول برای غوطه وری یا چاشنی ، پردازش غذاهای محلی استفاده می شود. معلم Dau Thanh Quan ، معاون رئیس دبیرستان Le Binh ، گفت که پس از راه اندازی مدرسه یک مسابقه استارت ، ما ناگهان ایده سس دانش آموزان را گرفتیم. از آنجایی که این سس از مدت ها قبل در هونگ سون وجود داشته است ، یک غذای آشنا برای هر خانواده ای است. “تقاضا برای بسیاری از برنامه های کاربردی ، اما هیچ کس به فکر ساخت مارک و تجاری سازی محصولات نیست. از این طریق می توانیم خلاقیت و حساسیت دانشجویان نسبت به بازار را ببینیم “- گفت آقای کوآن. طبق سهم روسی ، سس خرچنگ یک غذای روستایی از مواد اولیه تا فرآوری است. . مواد اصلی شامل خرچنگهایی است که در کوههای هونگ پسر در ترکیب با ادویه هایی مانند پیاز ، زردچوبه ، نمک ، سیر و به خصوص پوست کامکوات (کامکوات) صید می شود. روش فرآوری نیز بسیار ساده است ، پس از آماده سازی ، سس خرچنگ خیس می شود ، به مدت یک ماه در دمای 30 تا 35 درجه سانتی گراد انکوب می شود و می توان از آن استفاده کرد. به طور خاص ، این محصول فاقد مواد نگهدارنده است و برای مصرف کنندگان بسیار ایمن است. تاکنون افراد در Huong Son هنوز هم به یکدیگر تولید و فروش می کنند اما محصولات فاقد برچسب و علامت تجاری هستند. بنابراین ، برای تجاری سازی محصول ، اولین چیزی که گروه به آن اشاره کردند ، نیاز به بالا بردن ظرف بود. به طور خاص ، برای ساخت نام تجاری ، برچسب ها ، فرایندهای تولید و بسته بندی حرفه ای وجود دارد.بال لازم دارینگا با به اشتراک گذاشتن اهداف آینده این گروه گفت که نه تنها با ایده رقابت ، هدف گروه ایجاد تسهیلاتی برای تولید سس خرچنگ Huong Son است ، کیفیت را تضمین می کند. برای تبدیل شدن به تخصص ها و مارک های محلی در بازار داخل و خارج از استان. کل گروه 5 دانش آموز (3 در کلاس 8 و 2 در کلاس 7) همچنین طرحی را برای اتصال مناطق کشاورزی خرچنگ خام برای استفاده از زمین های متروکه و ایجاد شغل برای کارگران محلی ترسیم کردند. بنابراین ، موفقیت این پروژه همچنین به ایجاد اشتغال برای روستاییان ، حفاظت از محیط زیست در این زمینه کمک می کند. برای اجرای ایده ، این گروه از مدرسه پشتیبانی فعالانه ای در آوردن محصولات به تجزیه و تحلیل کیفیت توسط وزارت بهداشت ، ثبت علائم تجاری دریافت کردند پس از موفقیت در مسابقه ، اکنون این گروه با دریافت بازخورد مثبت از کاربران ، در انجمن های فیس بوک ، زالو … تولید و فروش می کند. علاوه بر این ، آنها تعدادی سفارش بزرگ دریافت کرده اند ، اما طبق گفته روسیه ، مشکل امروز این گروه کمبود سرمایه ، عدم دانش بازار ، مهارت های اساسی عملیاتی است. به خصوص اکنون ، روش تولید دستی در تعداد محصولات محدود است ، بنابراین برای کسب و کارها اتصال تکنولوژی انتقال و سرمایه گذاری در خطوط تولید مدرن تر بسیار ضروری است. علاوه بر این ، این مدل را می توان در مقیاس وسیع تولید کرد و به یک حرفه محلی برای افراد با درآمد بالاتر تبدیل شد.



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *